Δικαιώματα-Υποχρεώσεις Ενοίκων

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

1.΄Εχουν το δικαίωμα να δέχονται συγγενείς, φίλους και γνωστούς στην αίθουσα επισκεπτών και σε οποιονδήποτε άλλον κοινόχρηστο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του Ευγηρείου καθημερινά και από ώρα 09.00-12.00 και 16.00-19.00.
2.΄Εχουν το δικαίωμα να απουσιάζουν από το Ευγηρείο με άδεια από την διεύθυνση ορισμένες ώρες της ημέρας ή και ημέρες.
Για χρονικό διάστημα αδείας απουσίας άνω των δύο (2) ημερών θα πρέπει να υποβληθεί έγγραφη αίτηση προς τον Πρόεδρο της Δ/Ε του Ευγηρείου, ο οποίος την εγκρίνει με σχετική έγγραφη απόφασή του.
3.΄Εχουν το δικαίωμα να απευθύνονται άμεσα στην Διεύθυνση του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας για οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί, προκειμένου να δοθεί η πρέπουσα λύση.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1.΄Εχουν υποχρέωση να διάγουν εντός του Ευγηρείου με ευπρέπεια σεβόμενοι τους λοιπούς περιθαλπομένους, την Διεύθυνση και τους εργαζομένους του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας.
2.Απαγορεύεται το κάπνισμα σ΄ όλους τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου του Ευγηρείου.
3.Οφείλουν να τηρούν επακριβώς το πρόγραμμα εγερτηρίου, προγεύματος, γεύματος, δείπνου και εσπερινής κατακλίσεως.
4.Οφείλουν να δέχονται αγόγγυστα για λόγους της ατομικής τους καθαριότητας το επιτασσόμενο λουτρό και την αλλαγή ρυπαράς ενδύσεως και υποδήσεως.
5.Οφείλουν να συμμετέχουν στα έξοδα περιθάλψεώς των κατά μήνα καταβάλλοντας τουλάχιστον στο Λογιστήριο του Ευγηρείου χρηματικό ποσόν ισοδύναμον των 4/5 της λαμβανομένης μηνιαίας συντάξεώς των.