ΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ

Με βαθειά ικανοποίηση και πολλή χαρά οι ενενήντα επτά (97) σήμερα περιθαλπόμενοι του Κωνσταντοπουλείου Οίκου υποδέχτηκαν τους φίλους τους – επισκέπτες κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αποδέχτηκαν τα δώρα της αγάπης τους και τις εγκάρδιες ευχές τους.
Ειδικώτερα οφείλουμε ως ελαχίστη ανταπόδοση της προσφοράς ενός εκάστου να τους αναφέρουμε ονομαστικώς και να ευχαριστήσουμε δημοσίως:
α)Τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την επίσκεψή του την ημέρα των Χριστουγέννων και την χρηματική προσφορά 500 ευρώ προς εμπλουτισμό του χριστουγεννιάτικου γεύματος των περιθαλπομένων.
β)Τον Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Παπασταύρου και τα πνευματικά του τέκνα μέλη του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ» για την επίσκεψή τους την ημέρα των Χριστουγέννων και την χρηματική προσφορά 200 ευρώ και γλυκισμάτων προς εμπλουτισμό του Χριστουγεννιάτικου γεύματος των περιθαλπομένων.
γ)Τον κ. Ιωάννη Κόντραντζη για την προσφορά χρηματικού ποσού 200 ευρώ.
δ)Τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κων/νο Πελετίδη για την επίσκεψή του στο χώρο του Ευγηρείου την Δευτέρα 17/12/2018 και την προσφορά γλυκισμάτων.
ε)Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου «ΠΑΤΡΑ» για την προσφορά ενός πλήρους εορταστικού γεύματος στους περιθαλπομένους και την διοργάνωση ταυτόχρονα μίας θαυμάσιας ψυχαγωγικής μουσικής εκδηλώσεως στο χώρο του Ευγηρείου το μεσημέρι της Κυριακής 16/12/2018 και με την συνδρομή των μουσικών Νίκου Παπακώστα, Ελένας Φέντκο και των μαθητών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.
στ)Τις Εθελόντριες του Τμήματος Κοινωνικής Προνοίας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πατρών για την μουσικοχορευτική εκδήλωση του δειλινού της Δευτέρας 17/12/2018.
ζ)Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεαπόλεως Ζαρουχλεΐκων Πατρών και τον ακάματο Πρόεδρο του Γεώργιο Ασημακόπουλο για την μουσικοχορευτική εκδήλωση του δειλινού της Τρίτης 18/12/2018.
η)Τις αντιπροσωπείες Εκπαιδευτικών και Μαθητών Α΄ Λυκείου Πατρών, Β΄ Γυμνασίου Παραλίας Πατρών, Α΄ Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς, 62ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, 45ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, Ειδικού Σχολείου Πατρών για τις επισκέψεις και τις προσφορές γλυκισμάτων και δώρων στους τροφίμους του Ευγηρείου.
ι)Τους μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Ρίου τους Κατηχητές και τους γονείς για την εορτή που διοργάνωσαν στο χώρο του Ευγηρείου την Κυριακή 9/12/2018.
ια)Τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΗΜ. Τ.Ο Κέντρου Πόλεως των Πατρών της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη και την προσφορά γλυκισμάτων στους τροφίμους του Ευγηρείου την παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων Δευτέρα 24/12/2018.
ιβ)Την κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου για την προσφορά χρηματικού ποσού 500 ευρώ προς ενίσχυση των σκοπών του Ευγηρείου.
ιγ)Τα Σωματεία «ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ» και «ΤΑΞΙ EXPRES» για την προσφορά γλυκισμάτων.
ιδ)Το Αθλητικό Σωματείο «ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» για την προσφορά γλυκισμάτων.
ιε)Την Φιλανθρωπική Ομάδα Εθελοντών «ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ» της κ. Βιβής Παξινού από το Αντίριο για την διοργάνωση στο χώρο του Ευγηρείου μουσικοχορευτικής εκδήλωσης το μεσημέρι της Τρίτης 11/12/2018.
ιστ)Το Δ.Σ., τα μέλη και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Πατρών, τον αιδεσιμολογιώτατον π. Γεώργιο Χρονόπουλο και τους ενορίτες του Αγίου Νικολάου Κάτω Συχαινών για την εορταστική εκδήλωση στο χώρο του Ευγηρείου και την προσφορά γλυκισμάτων και δώρων στους τροφίμους του, το απόγευμα της Παρασκευής 28/12/2018.
ιζ) Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΑΓΙΟΊ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων.
ιη)Την κ. Αγγελική Γιαβάση για την προσφορά ενός σφαγίου αμνού.
ιθ)Τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Πετρόπουλο για την προσφορά μεγάλης ποσότητας γλυκισμάτων.
κ)Τους αδελφούς Ιωάννη και Βενιζέλο Μιχαλοπούλου «ΑΧΑΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας γλυκισμάτων.
κα)Τον Πολιτευτή Αχαΐας της παρατάξεως «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» κ. Χρήστο Νικολόπουλο για την επίσκεψή του στο χώρο του Ευγηρείου την Τετάρτη 19/12/2018 και την προσφορά γλυκισμάτων και δώρων στους περιθαλπομένους.
κβ)Τους νέους της Χριστιανικής Στέγης Πατρών για την επίσκεψή τους την Παραμονή των Χριστουγέννων Δευτέρα 24/12/2018 στο χώρο του Ευγηρείου για να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους περιθαλπομένους.
κγ)Τους κύριο και κυρία Νικολάου Κορακιανίτη για προσφορά τροφίμων.
κδ)Την κ. ΄Ελενα Κονιδάρη, Πολιτευτή Αχαΐας, για την επίσκεψή της την 21-12-2018 και την προσφορά γλυκισμάτων.
Σε όλους τους ανωτέρω η Διοικούσα Επιτροπή, η Διεύθυνση, το προσωπικό και προ πάντων τα περιθαλπόμενα γηρατειά του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας εύχονται το Νέο ΄Ετος 2019 να το ζήσουν με υγεία, ειρηνικά ευφρόσυνα, αισθανόμενοι την σωτήρια παρουσία του ενσαρκωθέντος Θεού Λόγου στην προσωπική τους ζωή που θα την κατευθύνει σ΄ ολόφωτους δρόμους ψυχικής αναγέννησης, πνευματικής προόδου και κοινωνικής προσφοράς προς κάθε αδύναμο και πάσχοντα συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

*