ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΥ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Η Διοικούσα Επιτροπή, η Διεύθυνση, το προσωπικό και τα ενδεή περιθαλπόμενα γηρατειά του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας με άκρα συγκίνηση καταθέτουν τις ευγνώμονες ευχαριστίες τους ως ελάχιστη ανταπόδοση σ΄όσους έσπευσαν αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να προσφέρουν αφειδώς την αγάπη τους και την υλική και ψυχολογική τους στήριξη σε κάθε «Παππού» και «Γιαγιά» του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται:

1.Στον Σεβασμιώτατον Ποιμενάρχην μας κ.κ. Χρυσόστομο που και εφέτος επεσκέφθη το Ευγηρείο κατά την εύσημο ημέρα των Χριστουγέννων, ευλόγησε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι των γηρατειών στο οποίο προς εμπλουτισμό του πρόσφερε εκ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών το ποσόν των πεντακοσίων (500) ευρώ και γλυκίσματα.

2.Στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Παπασταύρου και τα μέλη του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου «΄Αγιος Μάρκος ο Ευγενικός» για την προσφορά Διακοσίων (200) ευρώ και γλυκισμάτων κατά την επίσκεψή τους στο Ευγηρείο ανήμερα της Εορτής των Χριστουγέννων.

3.Στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Χρονόπουλο και τους ενορίτες του Αγίου Νικολάου Κάτω Συχαινών Πατρών, για την προσφορά γλυκισμάτων – ενδυμάτων και λοιπών φιλοδωρημάτων.

4.Στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά για την επίσκεψή του στο χώρο του Ευγηρείου την Δευτέρα 23-12-2013 και την προσφορά γλυκισμάτων.

5.Στην κ. Ιωάννα Καραγεωργοπούλου για την προσφορά τριών (3) γαλοπούλων για το χριστουγεννιάτικο γεύμα των γερόντων.

6.Στον κ. Ιωάννη Πορφύρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Πατρών όπως επίσης και υπεύθυνο των ΑΗΕΡΑ PATRAS για την πρωτοβουλία του να οργανώσει μία υπέροχη χριστιανική εορταστική εκδήλωση το πρωϊνό της Κυριακής 22-12-2013 στο χώρο του Ευγηρείου με την συμμετοχή του χορευτικού και μελών των δύο ως άνω οργανώσεων, καθώς και για την προσφορά ιματισμού και γλυκισμάτων και λοιπών δώρων προς τα γηρατειά.

7.Στους Μαθητές και Εκπαιδευτικούς του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών και Λυκείου Λουσικών Αχαΐας για την προσφορά τροφίμων.

8.Στην Ε.Π.Ε. ΑΧΑΪΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝ/ΠΗ για την προσφορά τροφίμων.

9.Στους κυρίους Κων/νο Παπαδογιώργο, Κων/νο Θεοχαρόπουλο, Γρηγόριο Πληθάκη, Δημήτριο Παπαδόπουλο, Απόστολο Κωνσταντινίδη και Νικόλαο Βανταράκη για την προσφορά φρούτων.

10. Στους υπευθύνους της Εταιρείας  WINNER’ S SEMINARS GROUP κ.κ. Γεώργιο Μπατάλη και Γιώτα Λιαρομμάτη για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν μία υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση στο χώρο του Ευγηρείου το δειλινό της Δευτέρας 23-12-2013 με αθρόα συμμετοχή συνεργατών και πελατών της Εταιρείας όπου πρόσφεραν τρόφιμα, γλυκίσματα και διάφορα λοιπά φιλοδωρήματα στα γηρατειά του Ευγηρείου.

11.Στα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακρυγιάννη Πατρών και Νεαπόλεως Ζαρουχλεΐκων Πατρών για τις άψογες εόρτιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των χορευτικών τους τμημάτων που διοργάνωσαν στο χώρο του Ευγηρείου την Κυριακή 15-12-2013 και την Τετάρτη 18-12-2013 αντιστοίχως.

12.Στις κυρίες της Φιλανθρωπικής Ομάδας Πατρών ΑΣΤΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ για την προσφορά τροφίμων και γλυκισμάτων.

13.Στους Μαθητές-Μαθήτριες και τους συνοδεύοντες αυτούς εκπαιδευτικούς των 8ο, 16ο, 20ο, 29ο και 62ο Δημοτικών Σχολείων Πατρών για τις επισκέψεις τους και την διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εορτών που πραγματοποίησαν στο χώρο του Ευγηρείου, καθώς και για την προσφορά γλυκισμάτων και αναψυκτικών προς τα γηρατειά μας.

14.Στα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Δεμενίκων Πατρών και της Χριστιανικής Στέγης Πατρών για τις επισκέψεις τους και για την προσφορά δώρων προς τους περιθαλπομένους μας.

15.Στα μέλη του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Μεσσάτιδος «Ο Φίλερης» που με πρωτοβουλία του Δασκάλου παραδοσιακών χορών Ιωάννη Παναγιωτόπουλου και την συνδρομή Σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας  του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών παρουσίασαν ένα υπέροχο ψυχαγωγικό μουσικοχορευτικό βραδυνό στα γηρατειά την Δευτέρα 2-12-2013.

Σε όλους τους ανωτέρω ειλικρινείς φίλους των καταπονημένων γηρατειών του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας για μία ακόμη φορά τους εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας και τους μεταβιβάζουμε τις ολόθερμες ευχές των γερόντων μας, για υγεία, ευτυχία, μακροημέρευση.

Το ανατέλλον Νέο ΄Ετος 2014 να είναι για όλο τον κόσμο ειρηνικό και τρισόλβιο.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

*